Welcome / Selamat Datang...

We are please to fulfill your orders accordingly. Make yourself comfortable and please do not hesitate to contact us for more detail arrangements.

Wednesday, November 16, 2011

Blueberry & Strawberry Cheese Tart

Order kali ni untuk majlis persaraan sorang cikgu di SK Patani Jaya Sungai Petani. Lupa la pulak RAR nak tanya nama cikgu yang nak bersara tu sebab order yang dibuat thru Cikgu Ika ja.

 Mula2 Cikgu Ika ingatkan nak tempah kek. Tapi dah selalu sgt makan kek agaknya maka menu ditukar kepada tart. So, RAR sediakan dua flovor tart. Tart blueberry and tart strawaberry. Apa pun semoga semua orang suka tart yang ditempah....
 Dari sumber2 yang boleh dipercayai....RAR diberitahu yang Cikgu Ika ni mmg penggemar tart, jadi harapnya lepas makan tart yang RAR buat ni, cikgu boleh la komen apa yang patut. Bukannya apa, untuk perbaiki kelemahan yang ada.

Macam biasa, tart ni juga favorite Isya, jadi Isya dah ayah sempat jugak rembat beberapa ketul. Seperti yang dijanjikan, esok ibu buat banyak sikit untuk Isya, malam tadi ibu dah siap masuk dalam bekas, jadi nanti pagi boleh terus bakar.

Isya request tak mau disapukan dengan apricot gel. Isya nak yang macam biasa ja.
Hehehehe....yang sapu apricot gel tu bukannya apa, nak try test tengok, ada yang kata akan lebih menarik dan dapat elak dari tart merekah. Eemmmm....ntah la....bila dah buh, RAR rasa kalau tak sapu pun tak pa sebenarya. Ok la....more tarts coming Isya...so don't worry....


Price: RM32.00 for 25 pieces.

No comments:

Post a Comment